Somers Ramen & DeurenWaarom somers?


Wie zijn we?

SOMERS bvba werd in 1975 opgericht als éénmansbedrijf. Destijds bestond de hoofdactiviteit uit de verkoop en plaatsing van allerlei pvc artikelen voor de bouw zoals dakgoten, bekledingsmaterialen, afvoerbuizen, rolluiken enz.

In 1988 werd er beslist om te starten met de productie en plaatsing van pvc-ramen en -deuren en dit met groot succes, door te werken met Duitse topmerken konden wij onze goede naam al snel op de kaart zetten.

Momenteel beschikt de tweede generatie van ons familiebedrijf over een ultra moderne productie-eenheid en een ruime toonzaal. Ons bedrijf levert en plaatst ramen, deuren en rolluiken in aluminium en pvc voor woningbouw, appartementen en dit voor zowel nieuwbouw als renovatie. Van bij de start hebben wij ons tevens gespecialiseerd op de renovatie-sector, hiermee kunnen wij u een compleet pakket aanbieden tot en met de volledige binnenafwerking.

De Groep Somers is en blijft een toonaangevend familiebedrijf in de streek en denkt mee in de ontwikkeling en de montage van uw kwaliteits-schrijnwerk en dit door eigen opgeleid personeel.
De voordelen bij Somers ramen & deurenDe voordelen bij Somers ramen en deuren ?

Een vakbedrijf dat met u meedenkt van bij de ontwikkeling tot de eindafwerking van uw project:

Productkennis in verband met:

Een duidelijke en ondubbelzinnige offerte. Een superieure kwaliteit doorgedreven tot in het detail. Een computergestuurde productie ondersteund door opgeleid personeel. Een vlotte orderverwerking

 

 

 

 

 

 

 

Waarom kiezen voor Somers ramen en deuren?

Wij leveren alleen producten van de beste kwaliteit en werken daarom enkel met grote en betrouwbare merken. De flexibiliteit van ons familiaal bedrijf, ons modern machinepark en onze orderverwerking laten toe om met uiterst korte leveringstermijnen te werken.

Onze efficiënte manier van werken, het modern productie-apparaat en de bewuste keuze van de materialen resulteren in een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Vraag gerust ons advies, onze ruime ervaring en onze talloze tevreden klanten zijn uw beste waarborg!